Nyhet

Mastodon kansellerer 17 konserter i Europa

Amerikanerne blir dessverre ikke å se på Øyafestivalen i neste måned. Se hvem som tar bandets plass på programmet.

Mastodon (bildet) har sett seg nødt til å droppe 17 planlagte konserter frem til september grunnet familiære årsaker. Dette skriver Øyafestivalen i en pressemelding i dag. Festivalen er blant arrangørene som blir rammet av avlysningene, men en erstatter skal allerede være klar.

— Det er alltid trist med avlysninger for oss som arrangør, og spesielt for fansen som har gleda seg. Vi har jobba sammenhengende de siste to døgna for å finne en god metalerstatter, skriver presseansvarlig Jonas Prangerød.

Svenske In Flames, som sist gjestet Oslo Spektrum i november 2014, tar Mastodons plass på programmet, og spiller dermed i Sirkus-teltet på festivalen onsdag 12. august.


På nåværende tidspunkt er dette den eneste dagen på festivalen som ikke ennå er utsolgt, etter at de siste billettene til torsdagen og fredagen ble solgt ut i forrige uke. Lørdagsbillettene og ukespassene til festivalen ble revet bort tidligere i vår.

Øyafestivalen går i år av stabelen i Tøyenparken 12. - 15. august. Festivalen kan ellers by på store navn som Florence + The Machine, Beck, Nile Rodgers og The War On Drugs, for å nevne noen.

Det er fortsatt mulig å vinne ukespass til Øyafestivalen gjennom GAFFAs store festivalkonkurranse her.

ANNONCE