Nyhet

Twitter: Hvem er Paul McCartney?

Kanye-fans ber McCartney takke rapperen for gjennombruddet sitt.

Paul McCartney samarbeidet nylig med Kanye West, og på nyttårsaften ga rapperen ut låten Only One – en hyllest til hans avdøde mor. Dette fikk sosiale medier til å gå amok – spesielt i USA. Her finner man en rekke tweets som oppfordrer McCartney til å takke West for sitt kommende gjennombrudd.

Det er ikke mer en en uke siden Paul McCartney fikk et spørsmål fra en musikkstudent via sin hjemmeside, om hvordan det føltes at The Beatles nå var et kursemne på universitetet:

"For meg er det fjollete og samtidig veldig smigrende," svarte McCartney. "Fjollete fordi vi i The Beatles aldri studerte noe som helst, vi elsket bare populærmusikk: Elvis, Chuck Berry, Little Richards, etc. Og det var aldri et spørsmål om å studere det. For oss ville det føltes ut som om vi ødela det, hvis vi hadde studert det. Vi ville danne vår egen mening ved å kunne lytte til det. Så vårt studie var å lytte. Men å få vite, som jeg gjorde for flere år siden nå, at The Beatles er i historiebøkene til barna mine? Det var litt 'Hva?! Ubegripelig!' Kan du forestille deg hvordan det hadde vært for oss å dra tilbake til skolebenken og finne oss selv i historiebøkene?!"

Til tross for at Sir McCartney finner det fjollete, eksisterer det mange som godt kunne tenke seg et oppfriskningskurs i popmusikk.

De følgende tweeterne hadde nok sikkert hatt godt av det:

ANNONCE