Nyhet

Pharrell Williams blir Simpsons-figur

Pharrell gjester serien The Simpsons og skriver sang til Springfield.

Den amerikanske tegnefilmserien The Simpsons får fint finfint besøk snart. Pharrell Williams dukker nemlig opp i seriens 26. sesong, og episoden med Pharrell blir ifølge Entertainment Weekly vist i USA den 8. februar. I episoden dukker mannen selvfølgelig opp i ikledd sin store, brune hatt.

Pharrell-karakteren tar steget inn i seriens handling ved å tilby å skrive en jingle til byen Springfield. Historien er visstnok baseret på en virkelig hendelse fra 80-tallet.

The Simpsons har lang tradisjon for å ta med berømte gjestestopptredener, både som stemmer til fiktive figurer eller som stemmer til mer direkte fremstllinger av virkelige personer – hvor nå Pharrell er den siste i en lang rekke.

Den Emmy-vinnende tv-serien debuterede på TV-skjermen den 17. december 1989, og er nå 25 år senere i gang med sin 26. sesong. Serien foregår i den fiktive byen Springfield og er en satirisk parodi på den amerikanske middelklassens livsstil.

Pharrell Williams er i disse dager blant annet aktuell med å slippe fire helt nye låter til soundtracket for filmen Dope.

Mannen bag kjempehitten Happy har også for nylig blitt presentert som creative director for den verdensomspennende begivenheten Live Earth 2015, som år av stabelen i juni.

ANNONCE