Nyhet

Pharrell tar med seg N.E.R.D til Norge denne sommeren

GAFFA.no - alt om musikk.

— Nesten surrealistisk.

I fjor ga Pharrell Williams og hans bandkollegaer i N.E.R.D. sin første konsert på tre år, og i desember kom deres første album på syv år.

Nå er trioen klare for Norge. De skal nemlig headline årets Palmesus i juli.


LES OGSÅ: Årets Roskilde-plakat er offentliggjort.

Festivalsjef i Palmesus, Leif Fosselie, synes det er nesten surrealistisk å kunne bekrefte N.E.R.D til årets festival.

— Vi har jobbet lenge mot Pharrell og N.E.R.D, og det å få denne storfisken i land er virkelig stort for oss. De har på mange måter vært definerende for sounden av ulike æraer og har et liveshow som kommer til å blåse folk av banen, og jeg kan nesten ikke vente til sommeren nå for å se disse ikoniske gutta stå på scenen vår nede på stranda her i Kristiansand, det er rett og slett nesten ikke til å tro.


Jubileumsfeiring

Fra før er blant andre Migos, Cardi B, Ina Wroldsen, Martin Garrix og Julie Bergan bekreftet til festivalen, som har 10-årsjubileum i år.

— Vi har bevisst jobbet mot å skape en bred og stjernespekket line-up med bunnsolide navn i alle ledd, og jeg føler virkelig at årets plakat er akkurat så rå som vi hadde drømt om med festgarantister og superstjerner om hverandre, det kommer til å bli litt av en jubileumsfeiring i sommer, det er det ingen tvil om!


Artikkelen fortsetter under videoen.

N.E.R.D. ble startet på begynnelsen av 90-tallet av barndomsvennene Pharrell Williams og Chad Hugo (som også utgjør produsentduoen The Neptune) sammen med Shay Haley og Mike Etheridge. Navnet er en forkortelse på «No One Ever Really Dies». 


LES OGSÅ: Tilbake på toppen av hitlistene etter 41 år - takket være denne memen.

Debutalbumet In Search Of … ble sluppet i 2002. Siden har de gitt ut tre album: Fly Or Die (2004), Seeing Sounds (2008) og Nothing (2010), i tillegg til fjorårets NO_ONE EVER REALLY DIES. Sistnevnte ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

Palmesus går av stabelen på Bystranda i Kristiansand, 6. og 7. juli.


ANNONCE