Nyhet

Morrissey nektet å skrive autograf - hevdet han hadde Ebola

Den omdiskuterte musikeren liret av seg en kreativ unnskyldning.

Morrissey har i senere tid bemerket seg med en rekke utspill, krangler og konsertutsettelser. Nå kan man føye til kreative unnskyldninger på listen.

En fan hadde et heller sært møte med den tidligere The Smiths-vokalisten. I et innlegg via fansiden Morrissey-Solo.com skriver han: 

- Jeg traff Morrissey i kveld, men livvakten hans ville dessverre ikke la meg gå nærme nok til å ta et bilde med han, og da jeg spurte han om en autograf svarte han at det ikke gikk, siden han hadde Ebola. Typisk Morrissey-svar. Men fortsatt spennende.


Det er uvisst om dette faktisk skjedde, men en ting er sikkert, Morrissey har ikke Ebola. Møtet fant nemlig sted på LAX, en svært trafikkert flyplass i LA, USA. Reaksjonene på møtet lot derimot ikke vente på seg. Enkelte var redde for at han faktisk hadde blitt smittet av Ebola. Andre var overlykkelige for at han befant seg i LA, da han kanskje har begynt å spille inn sitt kommende album.

I fjor gikk den tidligere livvakten hans, Bradley Steyn, hardt ut mot den omdiskuterte musikeren. Han hevdet at Morrissey hadde gitt han fyken fordi han ikke ville "skade" administratoren til Morrissey-Solo.com. Turnémanageren til Morrissey skulle også ha spurt om livvakten kunne "bli kvitt" administratoren. Sangeren benektet alt i et lengre innlegg på siden True To You.

Her kan du høre Morrissey med låten I'm Not A Man fra hans forrige utgivelse, World Peace Is None Of Your Business:

 


p>
ANNONCE