Nyhet

Hør ny låt fra Daniel Kvammen

'Du Fortenar Ein Som Meg' er første singel ut fra artistens kommende debutalbum.

Daniel Kvammen (bildet) slipper i år sitt debutalbum Fremad I Alle Retninga. Selv om vi nok ennå må vente en stund på å få høre albumet i sin helhet kan den fengende førstesingelen Du Fortenar Ein Som Meg sjekkes ut allerede i dag.

— Tittelen kan kanskje virke utrolig breial ved første øyekast, men om man lytter litt nærmere til teksten, vil man kanskje forhåpentligvis komme frem til at låta stikker litt dypere enn som så. Vi lever i et samfunn hvor alle skal fremstå som tilsynelatende vellykkede, og 'du fortenar ein som meg' virker for meg som en virkelig 2014-aktig ting å si. Men dette er først og fremst en låt om to relativt dysfunksjonelle parter i en relasjon, skriver Kvammen i en pressemelding i forbindelse med låtslippet.

26-åringen har lenge blitt ansett som et spennende tilskudd til den norske musikkscenen, og da han i fjor inntok Parkteatret i Oslo kvitterte vår anmelder med fire stjerner.

Daniel Kvammen har blitt spådd en lys fremtid som artist, og konserten i kveld satte ikke kjepper i hjulene for denne spådommen, konkluderte hun.

Les hele anmeldelsen av Oslo-konserten her.

Hør Du Fortenar Ein Som Meg her:

ANNONCE