Nyhet

Hør hele debutalbumet til All We Are

Med medlemmer fra Irland, Brasil og Norge spås dette bandet en stor fremtid. Deres første album hører du her.

De siste månedene har det Liverpool-baserte bandet All We Are (bildet) fått en del oppmerksomhet i de britiske musikkblekkene. Trioen som består av den irske trommisen Richard, den brasilianske gitaristen Luis og den norske bassisten Guro har den siste tiden levert noen smekre singler, varmet opp for London Grammar, og ble trukket frem som et av GAFFAs høydepunkter under den nederlandske bransjefestivalen Eurosonic tidligere denne måneden.

Våre utsendte journalister kunne melde om en "overbevisende og tight konsert" på den intime scenen Huis De Beurs i Groningen hvor den melodiøse gitaren og blytunge bassen utstrålte perfekt harmoni, og låtmaterialet var blant det mest fengende de hørte under hele festivalen. "Drømmende, sløyt og dronete, men på samme tid grådig groovy", var blant superlativene som ble delt ut i etterkant av festivalen.

De tre har jobbet med produsent Dan Carey, som tidligere har produsert MIA, Hot Chip og Bat For Lashes, og om en liten uke slippes det selvtitulerte debutalbumet på Domino Records. Du trenger likevel ikke vente helt til 2. februar med å sjekke ut albumet, for allerede fra i dag av kan vi by på en eksklusiv pre-stream av hele røklet her i GAFFA.


Sjekk ut All We Are her:

ANNONCE