Nyhet

Derfor ser du ikke Kanye West smile

Superstjernen har til vane å ikke smile for mye. Her er grunnen.

Du har kanskje merket det, Kanye West smiler ytterst sjeldent. Hvis du har lurt på hvorfor, kan vi nå belyse deg med grunnen. Under utdelingen av The Daily Front Row's Fashion Awards i Los Angeles, delte Kanye litt om hvorfor han foretrekker å ha smilet vendt feil vei. Det startet faktisk med en bok fra 1800-tallet som han kom overfor under prosessen til albumet Yeezus:

– Tilbake da jeg jobbet med Yeezus, fant jeg en bok fra 1800-tallet som var dekket av fløyel og med messing, sa han.

Han fortsatte: 

– Jeg så på alle folks fotografier i boken og de så ekte ut. Bekledningen deres var utrolig, i tillegg smilte ikke noen av de. Du vet paparazziene, de kommer alltid opp mot meg og spør om hvorfor jeg ikke smiler? Da tenker jeg, å ikke smile får meg til å smile... Når du ser malerier i et gammelt slott for eksempel, de folka smiler ikke, det ville ikke sett like kult ut. 

Han fikk hvertfall viljen sin på pressebildet til Rihannas nye singel FourFiveSeconds. Verken Paul McCartney, Rihanna eller Kanye selv smiler på bildet. Enten så er Kanye bare gjennomtenkt kul, eller så blir han veldig raskt sliten i kjevemuskulaturen. 

Noe vi kan smile av er at det går rykter om et album fra Kanye West i 2015. Det har gått hyppige rykter rundt om på internett at han endelig skal returnere til studio for å jobbe med et album som skal være et tilbake-til-røttene album. Blant annet har det blitt sagt at han jobber intenst i studio og har allerede åtte låter klargjort, og dette skal visstnok bare være begynnelsen. Det sies at han har sikkerhetsvakter utenfor dørene til studioet, slik at ingen skal høre så mye som et hvisk.

I går gjestet Kanye West The Ellen Show, hvor han snakket om albumryktene. Han snakket også om hvordan ekteskapet har endret måten hans å oppføre seg på. 

– Jeg har lært meg å ville mer og holde kjeft når jeg bør gjøre det. Jeg har også blitt et bedre menneske, på grunn av kona og datteren min. Det er en sikkerhet å komme hjem til noen du er glad i, og jeg vil alltid beskytte de, sa han da han ble intervjuet på talkshowet

Det har også svirret et rykte om at han planlegger en verdensturné i løpet av 2016. Det lyder godt, ettersom Kanye måtte utsette fjorårets konsert i Norge.

Nedenfor kan du høre hele begrunnelsen for hvorfor ikke Kanye West smiler:Hos Ellen DeGeneres hadde Kanye videopremiere på låta Only One, hvor også hans datter North West medvirker:

ANNONCE