Nyhet

Lorde jobber med nytt album

I løpet av en måned er hun i gang med oppfølgeren til 'Pure Heroine'.

Lorde sitt debutalbum var ganske svære greier. Nå er nok mange spente på hvordan hun kan følge opp suksessen etter førstealbumet. Folk som er rundt om den unge artisten, har sagt at hun i løpet av kort tid skal begynne å spille det inn. 

Joel Little som står henne nært, sier det kun er snakk om uker før det hele settes i gang. 

– I løpet av neste måned er vi på plass i studio, sa Little i et intervju med Richard Kingsmill i går


Men når det skal gis ut, er ikke bestemt enda. 

– Dette er planen egentlig. Vi skal bare starte med skriving av nye låter. Vi har ikke så mye planlagt enda og vet ikke helt hvordan det hele skal høres ut. Jeg tror vi skal starte å skrive når det føles rikitg, for vi vet når det er rikig å starte. Det hele er ganske enkelt, sa han videre i intervjuet. 

Joel Little hjalp til på låta Royals som skjøt karrieren til Lorde i været. Han var med på å skrive, lage, mikse og produsere Pure Heroine. Låta Royals ble en verdensuksess med utrolige listeplasseringer og en drøss av priser, inkludert en Grammy for «Best Song of the Year». Lorde vant samme år prisen for «Best Pop Solo Performance» 


Lorde har sagt følgende om den fremtidige platen:

– For meg har det vært et lyrisk prosjekt før det har blitt et musikalsk prosjekt. Så jeg har skrevet mye som er utrolig og jeg gleder meg bare til å lage ny musikk, har hun sagt ifølge NME. 

Her er Lorde med Royals:


 

ANNONCE