Nyhet

Utsetter sine kommende turnédatoer

Janet Jackson skal under kniven.

Mange norske fans ble overlykkelige da Janet Jackson (bildet) annonserte sine turnédatoer for 2016, som også inkluderte et stopp i Oslo Spektrum 28. april.

Nå kan det se ut som om konserten blir utsatt. I går la nemlig artisten ut en melding på sin Twitter-profil hvor hun skriver at hun må opereres og at turnéen, som startet i august og skulle fortsette frem til juni neste år, kommer til å bli utsatt.

I meldingen skriver hun blant annet at "hver eneste dato vil bli flyttet" og at publikum bes om å beholde sine billetter til nye datoer blir satt opp.

Les hele meldingen her:

Det er ennå ikke kommet noen offisiell melding fra Live Nation som arrangerer konserten i Oslo Spektrum, men vi kan anta at også den planlagte konserten i Norge risikerer å bli utsatt til en senere dato.

Janet Jackson lanserte i høst sin nye skive Unbreakable. Vår anmelder var særdeles skuffet over utgivelsen og ga stjernen kun to stjerner i sin anmeldelse.

Jackson har vært på topp - selv om det begynner å bli lenge siden - og nå vil hun tilbake. Og selv om hun uten tvil er et varemerke i popbransjen, mangler hennes comeback noe viktig, noe ekstremt viktig, nemlig formidling og innhold, skrev hun blant annet.

Les resten av anmeldelsen her.

Hør Janet Jackson med låta BURNITUP! feat. Missy Elliott her:

ANNONCE