Nyhet

Se Eagles Of Death Metals rørende gjensyn med Bataclan

Følelsesladet gjensyn med spillestedet hvor 89 av bandets fans døde i terrorangrepet forrige måned.

13. november i år ble hele Paris, men da særlig spillestedet Bataclan utsatt for et omfattende terrorangrep, som i alt kostet 130 mennesker livet, herav 89 på Bataclan. Det var det amerikanske bandet Eagles Of Death Metal som sto på scenen denne kvelden, men heldigvis for bandet kom de seg i sikkerhet uten å bli rammet av skuddene fra terroristene. I går vendte Eagles Of Death Metal tilbake til Paris, hvor et tydelig rørt band ble møtt av en mur av blomster og kondolansebrev ved Bataclan. Se en video av episoden i bunnen av artikkelen.

I forbindelse med Eagles Of Death Metals tilbakekomst til Paris gjestet gruppen også U2s konsert i byen, hvor de to gruppene opptrådte med et par låter sammen. U2 måtte i kjølvannet av terrorangrepene utsette sine planlagte konserter i byen, og det var derfor to svært rørte band som sto sammen på scenen. Dagen etter besøkte Eagles Of Death Metal Bataclan.

Etter opptredenen med U2 delte Eagles Of Death Metal en oppdatering på Facebook, der de utover å takke U2 skrev: "See you in February, Paris". Det tyder dermed på at bandet regner med å gjenoppta deres avlyste turné over nyttår


We want to offer our heartfelt thanks and appreciation for everything our brothers in U2 did for us in the aftermath of...

Posted by Eagles Of Death Metal on Monday, 7 December 2015

Etter de tragiske hendelsene i Paris, hvor Eagles Of Death Metal mistet en av deres merchandise-selgere ga bandet et lenger intervju med det amerikanske magasinet Vice. Her var det tydeligt at hele bandet var dypt ulykkelige over begivenhetene, og de lovet da at de ville være de første til å spille på Bataclan når spillestedet åpnes igjen.

Se videoen av Eagles Of Death Metals Bataclan-besøk her:

ANNONCE