Nyhet

Mangler fortsatt materiale til nytt album

Sia med overraskende uttalelser om Rihannas kommende album 'Anti'.

Rihanna (bildet) har lenge teaset sin kommende utgivelse Anti gjennom tre singler i 2015. I oktober offentliggjorde hun tittelen og i november kom nettsiden Antidiary.com online – uten ny musikk. Mange hadde ventet at albumet ville bli utgitt i november i passende tid til julesalget, noe som har vært tilfellet for de siste fire av superstjernens syv studioalbum. Nå uttaler sangerinnen og låtskriveren Sia, som var med på å skrive Rihannas store 2012-hit Diamonds, i midlertid til BBC at Rihanna fortsatt mangler låter til albumet, som dermed ikke er rett rundt hjørnet.

"Hun kom over for litt siden og lyttet til 25 låter jeg spilte for henne, for hun er fortsatt på utkikk etter låter til sitt nye album", sier Sia. "Hun var der for å lytte til låter og se om det var noe hun tente på. Det var helt sikkert et forretningsmøte. Hun tok fire låter, men jeg vet ikke om de ender opp på albumet".

Rihanna har tidligere vært svært så produktiv, og i perioden 2005-2012 slapp hun et nytt album i året, bortsett fra i 2008. Hennes siste album er 2012-utgivelsen Unapologetic, som blant annet innehold kjempehitten Diamonds.


I forrige uke ble det bekreftet at Rihanna besøker Norge på sin kommende verdensturné. 2. juli 2016 står hun på scenen i Telenor Arena sammen med The Weeknd og Big Sean, som henholdsvis er annonsert som Special Guest og oppvarmer. Finn billetter til konserten via GAFFA LIVE.

Se musikkvideoen til Rihannas 2015-singel Bitch Better Have My Money med den danske skuespilleren Mads Mikkelsen i en markant rolle:


ANNONCE