Nyhet

Adele gjester Skavlan denne uken

Superstjernen er blant ukens celebre gjester hos den norske talkshow-verten.

I dag ble det avslørt at selveste Adele gjester Skavlan på fredag. I tillegg til sangstjernen, som nylig bekreftet at hun skal ut på turné neste år og besøke Oslo og Telenor Arena, dukker kjendiskokken Jamie Oliver, Hennes Kongelige Høyhet Madeleine, prinsesse av Sverige, og ektemannen Chris O'Neill opp i programmet.

Adele skal etter planen gjøre et stort intervju og fremføre hitlåten Hello i sendingen som vises på norsk fjernsyn førstkommende fredag.

— Jeg visste da jeg gikk inn i studioet at dette er en av de sterkeste gjestelistene vi noen gang har hatt. At alle i tillegg var så åpne, sjenerøse, morsomme og dessuten interessert i hverandre, overgikk selv mine egne høye forventninger, sier Fredrik Skavlan i en pressemelding.


Episoden er sesongavslutningen på det på populære programmet som i Norge sendes på NRK1.

Den britiske artisten er aktuell med albumet 25, som ble sluppet i forrige måned. GAFFAs anmelder Aslaug O. Klaussen ga albumet fire stjerner i sin anmeldelse.

Adele er utvilsomt en av popens sterkeste stemmer. Det er lett å bli imponert. Hun står i tillegg som co-writer på samtlige, sødmefylte spor. Tematikken er hjerte/smerte, forslitt og dessverre fortalt med alvorets banaliteter. En kan kanskje bære over med forutsigbare tekstlige vendinger, all den tid vokalprestasjonen er storstilt, og timet for - og i - en hver emosjon. Verre er det når også arrangementene gjenspeiler noe av den samme forutsigbarheten, skriver Klaussen.


Se Adele fremføre låten When We Were Young her:

ANNONCE