Nyhet

Taylor Swift er fortsatt kritisk til Spotify

Superstjernen med nye kommentarer om den svenske strømmetjenesten.

Taylor Swift har igjen kritisert den svenske strømmetjenesten Spotify. Artisten som er regnet for å være en av verdens mektigste kvinner bestemte seg i fjor for å boikotte tjenesten, og har tydeligvis ikke forandret mening.

I et nytt intervju med Vanity Fair forteller hun at hun fant det ironisk hvordan Apple reagerte med ydmykhet på hennes kritikk av Apple Music i motsetning til Spotify, som ifølge henne reagerte som korporativ maskin da hun kritiserte selskapet i forkant av sin boikott.

— Apple behandlet meg som om jeg var en stemme i et kreativt fellesskap de faktisk brydde seg om, sier Swift til magasinet.


Den nye strømmetjenesten til Apple ville som kjent tilby nye brukere tre måneders gratis strømming - og samtidig la artistene og rettighetshaverne bære den økonomiske byrden. Etter et åpent brev fra Taylor Swift snudde selskapet likevel rundt og endret avtalen.

Swift liker tydeligvis Norge bedre enn Sverige for tiden. I helgen tok hun nemlig med den norske duoen Nico & Vinz på scenen i Canada og fremførte deres hit Am I Wrong foran et fullstappet stadion med elleville fans.

Ikke noe Bad Blood der i gården altså.

ANNONCE