Nyhet

Se Nicki Minaj slenge med leppa mot Miley Cyrus

Nattas MTV Video Music Award var ikke helt fri for skandaler.

Også i musikkbransjen kan musikere og sangere komme til å kommentere hverandres uttalelser i pressen. Under nattas MTV Video Music Award-show i Los Angeles kom det et lite stikk fra Nicki Minaj (bildet), etter at hun hadde mottatt prisen for beste musikkvideo i hiphop-kategorien med Anaconda. Da hun skulle gi mikrofonen videre til kveldens vertinne Miley Cyrus var ordet 'bitch' involvert.Etter at Minajs video ikke ble nominert til den mer prestisjefylte kategorien for årets beste musikkvideo var rapperen helt sikker på at det var hennes hudfarge eller kroppsstørrelse som var grunnen til det. Hun uttalte tidligere på sommeren: "Hvis din musikkvideo hyller meget slanke kvinner, så vil du bli nominert til årets video. Jeg er ikke alltid selvsikker. Bare lei. Sorte kvinner har stor innflytelse på popkulturen, men blir sjeldent belønnet for det."

Ifølge Rolling Stone var Miley Cyrus ikke helt enig i den uttalelsen på Twitter og har derfor svart med følgende: "Hvis du vil gjøre ting med et åpent hjerte og kommer med kjærlighedt, så vil du bli hørt, og jeg vil respektere din uttalelse. Men jeg respekterer ikke din uttalelse på grunn av det sinnet den ble sagt med. Og det er ikke sinne som "Hey, jeg er frustrert over noen ting, som er et stort problem." Du fikk det til å handle om deg. Ikke fordi jeg vil høres ut som en "bitch", men det er akkurat som om du sier "Æsj, jeg fikk ikke min VMA."

Da rapperen i natt tok imot sin pris skapte det en lettere trykket stemning da hun forlot scenen etter å ha sagt: "Og nå tilbake til "bitchen" som hadde så mye å si om meg i pressen." Vertinnen tok det på strak arm og fortsatte showet på beste vis med å svare kjapt tilbake: "Nicki! Vi er alle i den samme industrien. Vi gjør alle sammen intervjuer og vet hvordan de manipulerer alt som blir sagt. Congratu-fucking-lation." Men kameraet gikk raskt tilbake til Minaj, som tilsynelatende brukte b-ordet igjen.


Nicki Minaj hadde glemt at se ordentlig på nominasjonslisten, før hun tvitret om hudfarge. Både Kendrick Lamar, Beyoncé og Bruno Mars var også nominert til prisen.

Se opptrinnet her: 


ANNONCE