Nyhet

Lana Del Rey vil være høy på stranden

Den dekadente sangerinnen er ute med ny singel.

Lana Del Rey (bildet) har nettopp sluppet låten High By The Beach, som er den andre forsmaken på hennes kommende album Honeymoon. Albumet skal etter planen slippes senere i år, og låten følger opp tittelsporet vi fikk høre i forrige måned.

High By The Beach er en ettertenksom ballade med diskret elektronisk bakteppe og det likegyldige refrenget "All I wanna do is get high by the beach / Get high by the beach, get high".

— Det startet med refrenget. Jeg kjørte mye ved stranden. Dette var visst en av de siste låtene til albumet. Selv med harmoniene låter det nesten monotont. Men med beaten har den inspirasjon fra trap-musikken, fortalte Del Rey til radioverten Zane Lowe i går kveld.

Tilbake i januar uttalte Lana Del Rey overfor Billboard at det kommende albumet også ville by på en tolkning av Nina Simone-klassikeren Don't Let Me Be Misunderstood og at det stilmessig minner mer om Born To Die og Born To Die – Paradise Edition - begge fra 2012 - og mindre om etterfølgeren, Ultraviolence fra 2014.

ANNONCE