Nyhet

Spilleplanen til Roskilde Festival er offentliggjort

La planleggingen begynne! Syv nye navn er også bekreftet til programmet i dag.

Nå har Roskilde Festival fått puslespillet til å gå opp, og festivalen offentliggjør dermed spilleplanen hvor du kan få et overblikk over alle konserttidspunkt og scener. I samme slengen føyes det syv nye navn til programmet.

I løpet av oppvarmingsdagene kan du blant annet oppleve fine norske navn som Broen, Fay Wildhagen og Farao på scenene Rising og Apollo Countdown, mens Pharrell Williams vil ta på danseskoene allerede onsdag kveld på Orange Scene, som blir åpnet av danske The Minds Of 99 tidligere på kvelden. På samme scene står selveste Paul McCartney på festivalens siste dag, lørdag.

— Vi har arbeidet mye med å få spilleplanen klar, og det har faktisk lykkes oss å komme i mål med puslespillet tidligere enn noensinne før. Vi har flyttet festivalen et døgn frem i år, og en av årsakene til det er at vi ønsker å avslutte med full knall på alle scener inntil solen står opp søndag morgen. Og jeg er sikker på at navn som Nicki Minaj, Paul McCartney, Dixon, Jamie XX og Africa Express på hver deres måte skal få festivalplassen til å koke den siste kvelden, sier Roskilde Festivals programsjef Anders Wahrén.


Det amerikanske metalbandet Corrosion Of Conformity er et av navnene som er tilføyet programmet i dag. Det er de blitt sammen med den irske poprockkvartetten Kodaline og Kane West (som ikke må forveksles med rapperen Kanye West) som består av den elektroniske artisten Gus Lobban. Også den danske trioen Hudna, amerikanske Foghorn Stringband, Courtesy og Twin Peaks er klare for Roskilde Festival.

I år går festivalen av stabelen 27. juni til 4. juli, og du kan sikre deg billetter til festivalen her. Hele spilleplanen finner du her. Så er det bare å sette igang med planleggingen.

Litt arbeidsmusikk fra Kendrick Lamar, som spiller på fredagen, får du her:

ANNONCE