Nyhet

Black Sabbath legger ut på avskjedsturné neste år

Bandets siste album slippes også i 2016. Men så er det slutt, sier Ozzy Osbourne.

Sagaen om Black Sabbath fortsetter. Den siste tiden har det kommet mye forskjellige beskjeder fra tungrockgruppen. Først ble det annonsert et show under den japanske utgaven av Ozzfest, samtidig som det ble mer enn hintet til at dette ble det legendariske bandets siste konsert. Originaltrommis Bill Ward, som har vært ute av bandet etter en krangel om kontrakter siden gjenforeningen ble annonsert i 2012, ble også invitert til å delta.

Tidligere denne måneden ble konserten avlyst og erstattet av en solokonsert fra frontmann Ozzy Osbourne. Like etterpå gikk trommeslageren Ward igjen ut med et åpent brev hvor han forklarte at han ikke kom til å returnere til Black Sabbath før Osbourne hadde bedt ham om unnskyldning for måten han har snakket om Ward i pressen de siste årene.

Les det åpne brevet og Ozzys tilsvar her.


Nå går Ozzy Osbourne igjen ut med opplysninger om bandets fremtid. Under en pressekonferanse på festivalen Monsters Of Rock i Brasil skal han ha sagt at bandet vil legge ut på en avskjedsturné i 2016, og at også deres aller siste studioalbum vil slippes i forkant av denne turnéen.

Ifølge Metal Hammer skal Osbourne også ha fortalt at han ikke kommer til å slutte å spille solokonserter, men at de andre Sabbath-medlemmene nå vil gå inn i pensjonistenes rekker og at bandet vil legges dødt etter den kommende avskjedsturnéen.

Avslutningsvis skal det nevnes at frontmannen også la til et lite forbehold om at planene kan endres. Akkurat det ville ikke vært noe nytt...

ANNONCE