Nyhet

Bendik inntar Rockefeller denne høsten

Lover en helt spesiell kveld.

Silje Halstensen kjent under artistnavnet Bendik leverte en glitrende konsert på Parkteatret i februar, en opptreden som fikk hele fem stjerner her i GAFFA. Senere på vinteren imponerte hun stort under by:Larm, hvor køene strakk seg langt utenfor Sentrum Scene.

Nå er det klart at publikum i Oslo får enda en sjanse til å oppleve en av de beste konsertartistene her til lands. Torsdag 15. oktober spiller Bendik på Rockefeller.

— Det er noe helt eget ved Rockefeller, og vi gleder oss enormt. Vi kan love en helt spesiell kveld hvor det ikke skal spares på noe, sier Silje Halstensen til GAFFA.

Bendik var opprinnelig et band, men er nå Halstensens prosjekt. I fjor slapp hun albumet No Går Det Over, som fikk mye hyllest blant kritikerne.

— Melankolske melodier eksploderer i rytmiske og harde trommer, og myknes deretter opp igjen med lavmælte vokalharmonier. Det er vågalt og mørkt, men samtidig så ubeskrivelig vakkert, mente vår anmelder.

Les resten av anmeldelsen her.

Billettsalget til Rockefeller-konserten starter allerede på lørdag, og du sikrer deg som vanlig adgang til konserten enkelt og greit via GAFFA LIVE.

Hør låta Hjertebank Og Kulde her:

ANNONCE