Nyhet

Nytt navn til Ekko

Britiske DJ Harvey kompletterer programmet til den bergenske elektronikafestivalen.

Ekkofestivalen arrangeres 17. - 25. oktober i Bergen, med Østre og Korskirken som arena for de mange konsertene. Som vanlig kan festivalen by på flere godbiter, blant annet et eget bestillingsverk som har kommet til gjennom et eksklusivt samarbeid mellom Biosphere og Skatebård.

Tidligere år har blant andre Susanne Sundfør og Todd Terje stått for festivalens bestillingsverker.

Når det komplette programmet til festivalen offentliggjøres i dag, har Ekko også fått på plass et siste navn. DJ Harvey (bildet) er ifølge arrangørene "rosinen i pølsa" på årets festivalplakat.


— Mannen har holdt på siden åttitallet, og har hele tiden vært ansett som en av verdens mest interessante og innflytelsesrike DJ-er. Hans navn er sangomsust, hans karakter nærmest mytisk. Han kom nylig med det ekstremt gode albumet Wildest Dreams, men det er som DJ han briljerer. Han er både entertainer og en mester til å få gulvet i takt med obskure og ukjente, nye og gamle låter. Disco, house, dubba techno, harviske favoritter – alt satt sammen med rutine og lekenhet, det er vanskelig å ikke la seg inspirere og bevege, skriver festivalsjef Asle Bakke Brodin i en pressemelding.

DJ Harvey spiller på Østre lørdag 18. oktober.

Sjekk ut hele programmet til festivalen på Ekkos nettsider.


ANNONCE