Nyhet

Hør ny låt fra TV On The Radio

Deres beste på lang tid?

Det siste året har amerikanske TV On The Radio sluppet ut to låter, med tøffe Mercy som et klart høydepunkt. I natt slapp Brooklyn-hipsterne nok en låt, som oppvarming til deres kommende USA-turné, og Happy Idiot er nok deres mest fengende på lang tid.

Det er gått hele tre år siden TV On The Radio lanserte deres forrige langspiller, Nine Types Of Light, og til tross for en rekke behagelige og velskrudde låter greide ikke bandet helt å nå opp til den fantastiske Dear Sience fra 2008. GAFFA Danmark ga Nine Types Of Light fire stjerner i sin anmeldelse, og lurte på om bandmedlemmene hadde svidd av kruttet i diverse soloprosjekter de siste årene:

— I lengden blir det hele litt for stillestående, selv om det absolutt er musikalsk velbehag som leveres. Kvaliteten på låtene kan ikke neglisjeres, men det var nok ikke dette vi hadde ventet oss av bandet, som på de tre forgående album har vist en evne til å kombinere funky, dristige og innovative sammensmeltinger av sjangere, skrev den danske anmelderen.


Er TV On The Radio tilbake? Sjekk ut Happy Idiot her, og døm selv:

ANNONCE