Nyhet

Ny låt fra TV On The Radio

Brooklyn-hipsterne slapp sin nye singel via Instagram. Hør røffe «Mercy» her.

TV On The Radio jobber for tiden med nytt materiale til deres femste studioalbum, men i løpet av året skal singelen «Mercy» lanseres på gitaristen og låtskriveren Dave Siteks eget label, Federal Prism.

I går kveld la Brooklyn-bandet ut låten i form av et videoklipp via Huffington Posts konto på det sosiale nettverket og bildedelingstjenesten Instagram. Og i dag ble låten også lagt ut i sin helhet på TV On The Radios egen Soundcloud-kanal. Bandet spilte låten live for første gang da de kuraterte sin egen utgave av festivalserien All Tomorrow's Parties i Camber Sands i England, i midten av mai.

TV On The Radios siste langspiller kom i 2011, og til tross for en rekke behagelige og velskrudde låter greide ikke bandet helt å nå opp til den fantastiske «Dear Sience» fra 2008. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen ga «Nine Types Of Light» fire stjerner i sin anmeldelse, og lurte på om bandmedlemmene hadde svidd av kruttet i diverse soloprosjekter de siste årene:


— I lengden blir det hele litt for stillestående, selv om det absolutt er musikalsk velbehag som leveres. Kvaliteten på låtene kan ikke neglisjeres, men det var nok ikke dette vi hadde ventet oss av bandet, som på de tre forgående album har vist en evne til å kombinere funky, dristige og innovative sammensmeltinger av sjangere, mente Löbner Jeppesen.

La oss håpe at TV On The Radio finner opp kruttet på nytt når deres neste album kommer ut. «Mercy» låter i alle fall røffere enn storparten av materialet fra «Nine Types Of Light». 

Bedøm selv her:


ANNONCE