Nyhet

Drømmende elektronika og søvnproblemer

Premieretid! Burning God Little slipper sitt etterlengtede debutalbum senere i år, men førstesingelen er allerede klar.

Burning God Little (bildet) har fått mange lovord de siste årene, og fra i dag av kan singelen Hver Natt, hentet fra det kommende debutalbumet, sjekkes ut eksklusivt hos GAFFA. Som gjestevokalist på låten har Tromsømannen Martin Hartgen fått med seg lillesøsteren Kristine Hartgen, og Njål Paulsberg, kjent fra Young Dreams og Put Your Hans Up For Neo-Tokyo, står bak miksingen av både singelen og albumet.

Hver Natt har en glitsjete produksjon som kan høres ut som J Dilla gi seg i kast med katalogene til gamle R&B helter fra åttitallet, som et bakteppe til ensom og lengtende vokal som strekker seg så langt opp mot universet den klarer. Dette er fremtidspop, og noe jeg ikke tror folk er vant til å høre. Tenk Baths blandet med en nordisk vokalist som Emilie Nicolas eller Sundfør på norsk dialekt. Låtens tematikk har et utspring i ubehandlede traumer som går i arv fra generasjon til generasjon og som manifesterer seg i et amputert følelsesliv og søvnproblemer, sier artisten selv.

I tillegg til lillesøsteren kommer også Bendiks frontfigur Silje Halstensen og bergensrapperen Jonas V til å stå for gjesteinnslag på albumet, som enda ikke har fått fastsatt lanseringsdato.


— Det er låter som jeg ikke kan synge på selv, som Sorry For I Går og Hver Natt, de krever en vokalist med en annen sensibilitet og ikke minst et annet stemmeleie. Silje Halstensen og jeg har alltid snakket om å gjøre noe sammen og Sorry For I Går ble en fin mulighet til å realisere dét. Kristine og jeg har alltid laget låter og delt musikk med hverandre. Hun er vel kanskje den jeg kommuniserer best med rent musikalskt, du kan si at vi "føler" likt og snakker samme språk. 

Sjekk ut Hver Natt, som er ute digitalt allerede i dag, her:


ANNONCE