Nyhet

Hør Susanne Sundførs nye singel

Fade Away er første smakebit fra den kommende skiva Ten Love Songs.

I dag slapp Susanne Sundfør den rykende ferske singelen Fade Away, den første smakebiten fra hennes kommende album Ten Love Songs. Låten, som er produsert av Sundfør selv, er en vanvittig fengende synthpop-perle med store doser åttitalls-vibber.

Ten Love Songs slippes den 16. februar, og er Sundførs første fullengder på en god stund – dette blir den lenge etterlengtede oppfølgeren til hennes hyllede album The Silicone Veil fra 2012. I årene som har gått imellom hun imidlertid dukket opp på mange enkeltstående singler med store elektronika-produsenter som M83 og Röyksopp, og så sent som i forrige måned slapp hun den strålende singelen Let Me In sammen med svenske Kleerup.

Neste måned får alle Susanne Sundfør-fans sjansen til å oppleve flere nye Ten Love Songs-låter live når hun inntar Samfundet i Trondheim, Verfet i Bergen, Sentrum Scene i Oslo og Stavanger Konserthus. Og de som er så heldige at de er under 18 år gamle kan til og med se henne på intime Parkteatret på turnéens aller første stopp.


Kos deg med Fade Away med en gang:

ANNONCE