Nyhet

Uskikkelig trommis

AC/DC-trommeslager Phil Rudd klarer ikke å oppføre seg i retten.

AC/DC-trommeslager Phil Rudd (nr. 2 fra høyre på bildet) ble den 6. november arrestert i New Zealand, siktet for å planlegge mord på to menn. Siktelsen ble raskt frafallt, men Rudd er stadig siktet for drapstrusler og besittelse av cannabis og metamfetamin, som har fått to av de øvrige medlemmene til å ta avstand fra trommeslageren. Det blir sikkert ikke bedre av oppførselen hans i retten i det siste.

For det første dukket han for sent til rettsaken i Tauranga i New Zealand. Han skal blant annet ha klatret opp på ryggen til en av sine sikkerhetsvakter utenfor rettsbygningen. Inne i rettsalen blinket Rudd til journalister, trommet på anklagebenken og flyktet nærmest fra stedet i en sort sportsbil, i følge New Zealand Herald.

Avisen lykkes ikke i å få en kommentar fra Rudds advokat.


Trommeslageren er fremdels fri mot kausjon frem til neste rettsmøte 2. desember, som er dagen etter AC/DCs nye plate, Rock or Bust blir utgitt. 

Gitarist Angus Young forteller at det vil være en trommeslager på deres kommende turné, men vil ikke avsløre hvorvidt det vil være Phil Rudd.

Men rock blir det.

ANNONCE