Nyhet

To nye låter fra Lana Del Rey i Tim Burton-film

Går hun for en Oscar?

Lana Del Rey (bildet) skal ha to nye låter klare for Tim Burtons kommende film Big Eyes, melder Hollywood Reporter. Filmen skal ifølge nettstedet handle om Margaret Kane, den amerikanske kunstneren som på 50- og 60-tallet fikk sine bilder feilaktig kreditert sin ektemann Walter. Hennes mest ikoniske bilder viste barn med store øyne, noe som gjenspeiles i tittelen på filmen om hennes liv.

Tittellåten Big Eyes dukker opp midtveis i filmen, som har norsk kinopremiere 23. januar 2015, mens I Can Fly spilles over rulleteksten. Del Rey har skrevet de to låtene i samarbeid med Daniel Heath og Rick Nowels. Det er ikke første gang sangerinnen er involvert i filmens verden. I 2013 fikk hun mye oppmerksomhet for sitt musikalske bidrag til Baz Luhrmanns nyinnspilling av The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

Hennes Young & Beautiful fra nevnte film ble angivelig utsatt for en svertekampanje i forkant av Oscarnominasjonene, så kanskje dette vil gi henne en ny sjanse til å skaffe seg en av de ettertraktede statuettene.

Lana Del Rey fikk sitt store gjennombrudd med debutplaten Born To Die i 2012, og fulgte opp suksessen med Ultraviolence i sommer. Albumet fikk jevnt over god kritikk, og her i GAFFA tildelte vi albumet hele fem stjerner.

— Det låter ofte som en retrodrøm dynket i vel mye bittersøt nostalgia. Men så lenge hun leverer like bra som på Ultraviolence, skal hun gjerne få fortsette å lulle oss inn i drømmene sine, konkluderte vår anmelder.

Les resten av anmeldelsen her.

Lana Del Reys Young & Beautiful kan du få et gjenhør med her:

ANNONCE