Nyhet

Se etterlengtet 15-minutters Libertines-kortfilm

Bandet har endelig gjort den populære kortfilmen tilgjengelig for fans på nett.

Fans av tidligere oppløste The Libertines har hatt mye å glede seg over i år. Bandet spilte en vellykket konsert i Londons Hyde Park i sommer, og kort tid etter varslet de om at et nytt album skal være på vei.

Før gutta gikk på scenen foran 65 000 fans i Hyde Park, spilte de av en aldri så liten introfilm for å sette stemningen. Den femten minutter lange kortfilmen var signert Roger Sargent, mengeårig Libertines-fotograf og mannen bak Libertines-dokumentaren The Are No Innocent Bystanders, og inneholdt massevis av hittil uutgitt materiale – både nytt og gammelt, og både foto, lydklipp og videoklipp.

Siden konserten i sommer har The Libertines fått utallige forespørsler fra fans om å gjøre kortfilmen tilgengelig på et vis, og nå har de omsider gitt etter for presset og lagt den på YouTube. (Se videoen under) Selv sier Sargent"Jeg lagde denne kortfilmen for at den skulle bli vist før Hyde Park-konserten, og jeg ønsket at den skulle formidle hvor viktig bandet er, hvor mye vi har savnet dem og hvor godt det var å ha dem tilbake."


Det er hele ti år siden The Libertines sist var aktuelle med et album. 2004-skiva The Libertines klarte til tross for mye god kritikk ikke å hindre at det turbulente forholdet mellom Carl Barât og Pete Doherty imploderte. Dermed får vi bare vente og se om det kommer noe nytt album i 2015 fra de notoriske kranglefantene, som visstnok endelig skal ha funnet tonen igjen.

Se den 15 minutter lage kortfilmen nå:


ANNONCE