Nyhet

Bono tett på flyulykke

En dør falt av U2-sangerens privatfly i 2,5 kilometers høyde.

U2s frontmann Bono var tidligere denne uken tett på å ende opp i en flyulykke da en dør i hans privatfly falt av i luften, skriver Irish Daily Mail.

Bono var sammen med fire venner på vei fra Dublin til Berlin for å delta i et møte med den tyske økonomiministeren Gerd Müller før U2s konsert på Bambi International Music Awards samme kveld. Da flyet – en Learjet 60 D-CGEO til en verdi af 450 millioner kroner – nådde den tyske kysten i cirka 2,5 kilometers høyde, rev døren til lasterommet seg løs.

Lasterommet var dog adskilt fra passasjerkabinen, og derfor falt ikke trykket i kabinen. Flyet fortsatte uten at det ble sendt ut nødsignaler og landet i sikkerhet ved Berlins Schönefeld-flyplass, men en kilde tett på Bono forteller Irish Daily Mail at Bono og hans venner var "sjokkerte, og at de følte seg meget heldige over å være i live. De var i en høyde hvor alt kunne skjedd". De kunne dessuten konstatere at bagasjen deres var falt ut av flyet. Bono og hans venner hadde hørt et stort smell da døren falt av, men de lot flyturen fortsette som planlagt.


Talsmann Ralf Kunkel ved Berlins Schönefeld bekrefter episoden og sier til Irish Daily Mail at flyet landet uten problemer og at man nå vil lete etter bagasjen og den forsvunnede flydøren for å finne ut hva som skjedde.
 
De andre bandmedlemmene hadde flydd i forveien med et annet fly. Etter landingen gjennomførte Bono sitt program som planlagt.
ANNONCE