Nyhet

Videopremiere: Bombay Bicycle Club - Feel

Sjekk ut den nye og eksotiske musikkvideoen fra de britiske indieyndlingene.

London-kvartetten Bombay Bicycle Club var albumaktuelle med So Long, See You Tomorrow i forrige måned. Vår anmelder pekte den gang på at sykkelgjengen viste nye sider på albumet, som er deres fjerde i rekken.

"På det eminente åpningssporet Overdone er de nesten ikke til å kjenne igjen — forfriskende bombastiske og fylt med en ny fandenivolskhet. På Home By Now drister de seg til en nesten urban beat. Begge deler ganske langt fra den akustiske folken de leflet med noen år tilbake, og på mange måter en fin videreutvikling av retningen de begynte å styre seg inn på under A Different Kind of Fix. Dette er indiepop med stadig mindre pop, og stadig mer artsy utskeielser."

Resten av anmeldelsen kan du lese her.


Om nesten to måneder, nærmere bestemt 19. mai, slippes den tredje singelen fra albumet, Feel. En optimistisk låt bygd rundt en sample fra Bollywoodfilmen 'Nagin' fra 1954, pakket inn i varme elektroniske basslinjer og eksotisk perkusjon.

Musikkvideoen kan du sjekke ut allerede i dag - Eksklusivt hos GAFFA:


Har du enda ikke skaffet deg Bombay Bicycle Clubs siste album. Ikke fortvil! Du kan faktisk vinne LP+CD-utgave av So Long, See You Tomorrow ved å svare på et relativt enkelt spørsmål i vår konkurranse-seksjon.

ANNONCE