Nyhet

Snoop Dogg klar for nytt norgesbesøk

Rapperen har hatt innreiseforbud til Norge de siste to årene, men i august kan hovedstadspublikummet igjen oppleve legenden på scenen.

Snoop Dogg, som de siste årene har leflet med reggae under synonymet Snoop Lion og funksjangeren som Snoopzilla, er igjen klar for konsert på norsk jord.

Hiphoplegenden inntar nemlig Oslo Spektrum for tredje gang i august, og dette blir også hans første konsert i Norge siden Utlendingsdirektoratet fattet et utvisningsvedtak på ham etter at han ble stoppet med åtte gram marihuana i forbindelse med hans besøk under Hovefestivalen i 2012.

Snoop samarbeidet blant annet med Madcon i fjor, ogfikk også gode tilbakemeldinger for albumet 7 Days Of Funk, som ble sluppet helt på tampen av fjoråret.


Dam-Funk har tydeligvis fått Snoop til å konsentrere seg, for dette er en særs overbevisende utgivelse og kanskje årets gladskive, skrev vår anmelder og tildelte albumet hele fem stjerner.

Les hele anmeldelsen her.

— Etter over tyve år i bransjen har Snoop fortsatt en unik evne til å ligge i forkant av populærkulturen både med sine gamle og nye hits i tillegg til som businessmann. Få hiphop-artister mestrer liveformatet slik Snoop gjør med sin endeløse rekke med hits. Da han gjestet Spektrum sist var det 90 minutter med allsang og klubbstemning, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic i en pressemelding.


Snoop Dogg spiller i Oslo Spektrum 3. august.

ANNONCE