Nyhet

Se Kylie Minogues hete nye video

Bli med den spreke 45-åringen i treningsstudioet for litt 'sexercize'.

Kylie Minogue slapp tdiligere denne uken sitt tolvte album, Kiss Me Once. Den australske artistens ferske utgivelse oser av sex, og det er selvsagt også tilfelle når det gjelder musikkvideoen til låten Sexercize, som ble sluppet i dag.

Musikkvideoen er regissert av Will Davidson, som også sto bak den virale videoen til låta Skirt, og tar seeren med inn for å observere en het treningsøkt med Kylie og hennes dansere.

I forrige måned ga Kylie produsent, og artist, Sia all skyld for sexfokuset på den nye skiven, under et intervju med Spotify:


Sia er produsent sammen med meg, som er utrolig, og en liten drøm som går i oppfyllelse. På et stadie hadde vi utallige sanger klare til skiva, og så sa hun "vi trenger noe sex her … vi trenger en hot sang." Før jeg visste ordet av det hadde vi Sexy Love, Sexercize og Les Sex!

Artisten har det siste året brutt med sin mangeårige manager Terry Blimey, samt signert til Jay Zs managementbyrå Roc Nation. I tiden frem mot albumslippet har hun også medvirket på både den britiske og australske versjonen av fjernsynsprogrammet The Voice.

Sjekk ut den hete videoen her:

ANNONCE