Nyhet

Kate Bush øker antall comeback-konserter

Billettsalget starter i dag, og nå tilføyes ytterligere syv konserter til høstens store live-comeback.

Sist fredag kom den gledelige nyheten om at den stilskapende engelske sangerinnen og låtskriveren Kate Bush skal gjøre en rekke konserter i London i august og september. Dette blir hennes første fullengde-konserter siden 1979.

Det offisielle forsalget begynner i dag, 28. mars, og Bush har nå utvidet de opprinnelig 15 konsertene til 22 stykk – som alle vil finne sted på Londons Eventim Apopllo i perioden 26. august – 1. oktober. 

Kate Bush er forøvrig kjent for å være en artist som omtrent aldri opptrer live. Hun var ute på en stor verdensturné i 1979, men har siden den gang kun opptrådd med enkeltstående sanger ved forskjellige støttekonserter og som gjest på andres konserter. Sist hun stod på en scene var i 2002, hvor hun medvirket på nummeret Comfortably Numb under en David Gilmour-konsert i London.


Artisten debuterte i 1978 med singelen Wuthering Heights, oppkalt etter boka ved samme navn, og albumet The Kick Inside. Frem til dags dato har hun gitt ut ti studioalbum, senest 50 Words for Snow i 2011. Albumet sanket fem stjerner fra GAFFA; vår anmelder mente albumet var 'det beste fra Bush på minst et par tiår' og skrev blant annet følgende:

– Egentlig har hun aldri fremstått mer solid, og 50 Words For Snow er rett og slett det beste fra Bush på minst et par tiår. Dette til tross for, eller like fort på grunn av, at hun aldri har lent seg mindre på melodiene og mer på mørket enn nå.

Les resten av anmeldelsen her.


Billettsalget for høstens konserter går i gang 28. mars – altså i dag – klokken 10:30 norsk tid fra alle disse stedene:

www.eventim.co.uk

www.gigsandtours.com


www.ticketmaster.co.uk

Se Kate Bush fremføre Wuthering Heights i 1979 på Hammersmith Odeon - stedet som senere har byttet navn til Eventim Apollo, altså samme sted hun kommer til å spille sine 22 konserter til høsten: 


ANNONCE