Nyhet

Videopremiere: Little Dragon - Paris

Den Øya-klare svenske electropop-triphop-gjengen er straks klare med ny skive. Se den rå roadtrip-videoen for låta Paris nå.

Øya-klare Little Dragon er et av Sveriges heteste musikknavn, selv om de kanskje fortsatt ikke akkurat er gigantiske i de videre kretser.

Electropop-triphop-gjengen med den karakteristiske vokalisten Yukimi Nagano i spissen har gjennom sin unike sound innyndet seg hos mange celebre navn verden over, inkludert Damon Albarn, som inviterte dem med på Gorillaz-albumet Plastic Beach for et par år siden. (For albumets kanskje aller beste spor, Empire Ants, i tillegg til bittersøte To Binge.)

I dag slipper Göteborg-kvartetten med den japanskfødte vokalisten videoen til Paris, en deilig ny låt fra albumet Nabumo Rubberband, som kommer ut den 12. mai og er etterfølgeren til den strålende tredjeskiva Ritual Union fra 2011.


Se den herlige lille roadtrip-filmen nå med en gang, og gled deg til å se låta bli fremført side om side med klassikere som Feather, Blinking Pigs og Twice i Tøyenparken i august:

ANNONCE