Nyhet

Sondre Lerche frister med ny singel

Blir beskrevet som starten på et nytt kapittel.

Den nye singelen Bad Law spilles 23. mai, og blir urfremført på en utendørs gratiskonsert i Bergen sentrum dagen etter, i regi av Festspillene. Singelen er spilt inn i Bergen, og gis ut på Lerches eget plateselskap.

Selv om man må vente en stund før man får høre det endelige resultatet vet Bergenseren å skape forventinger i sin egen beskrivelse av låten – som visstnok markerer starten på et nytt kapittel i hans musikalske karriere:

- Det er en låt som er skrevet for å gjøre folk glade, og for å bli spilt altfor høyt, på repeat, langt ut i natten, hele sommeren mens det danses idiotisk og noen spiller luftgitar, sier Sondre selv.

Tilbake til Bergen
Lørdag 24. mai blir det gratiskonsert på Skostredet i Bergen sentrum. Festspilldirektør Anders Beyer forteller at selv om Lerche ikke for tiden bor i Bergen, er han en flott ambassadør for det kreative miljøet som koker i byen:

- Vi er svært glad for at Sondre Lerche hadde mulighet til å ha denne eksklusive gratiskonserten under Festspillstredet. Lerche er en spennende artist og låtskiver, og selv om han ikke er bosatt i Bergen nå for tiden, er han en flott ambassadør for det kreative miljøet som koker i byen. Det er nettopp det vi vil vise frem denne dagen.

ANNONCE