Nyhet

Kunstnerisk teaser fra Sondre Lerche

Se kunst og hør lydsnutt fra Sondres nye sang, 'Bad Law'.

Sondre Lerche la akkurat ut en kryptisk liten video på Instagram. I videoen får vi se litt kunst og høre en bitteliten lydsnutt fra Sondres kommende singel Bad Law. Dette er det aller første vi får høre fra mannens helt nye materiale. Det er ikke akkurat mye å basere seg på enda, men er det lov å si at snutten sender tankene litt i retning Dirty Projectors?

Det er noe med håndklappene og den funky gitaren som sender vage assosiasjoner til kult-indierockerne fra Brooklyn, New York - forøvrig de samme traktene der Sondre selv bor. Han har ved flere anledninger fortalt hvor stor fan han er, så kanskje det er noe i det? Døm selv.

Bad Law spilles 23. mai, og blir urfremført på en utendørs gratiskonsert i Bergen sentrum dagen etter, i regi av Festspillene. Singelen er spilt inn i Bergen, og gis ut på Lerches eget plateselskap. Selv om man må vente en stund før man får høre det endelige resultatet vet bergenseren å skape forventinger i sin egen beskrivelse av låten – som visstnok markerer starten på et nytt kapittel i hans musikalske karriere:


- Det er en låt som er skrevet for å gjøre folk glade, og for å bli spilt altfor høyt, på repeat, langt ut i natten, hele sommeren mens det danses idiotisk og noen spiller luftgitar, sier Sondre selv. Tilbake til Bergen Lørdag 24. mai blir det gratiskonsert på Skostredet i Bergen sentrum. Festspilldirektør Anders Beyer forteller at selv om Lerche ikke for tiden bor i Bergen, er han en flott ambassadør for det kreative miljøet som koker i byen: - Vi er svært glad for at Sondre Lerche hadde mulighet til å ha denne eksklusive gratiskonserten under Festspillstredet. Lerche er en spennende artist og låtskiver, og selv om han ikke er bosatt i Bergen nå for tiden, er han en flott ambassadør for det kreative miljøet som koker i byen. Det er nettopp det vi vil vise frem denne dagen.

ANNONCE