Nyhet

Dobbel pakke med metall til Parkteatret

Det vil gå hardt for seg på Olaf Ryes Plass i november når disse britene og amerikanerne stikker innom.

Parkteatret scene annonserte i dag at amerikanske Saint Vitus og britiske Orange Goblin begge kommer innom den 9. november.

Saint Vitus slapp i 2012 sitt første album på 17 år, som fikk tittelen Lillie F-65 og ble godt mottatt. Denne høsten har også bandet 35-årsjubileum, og det er i den anledning de turnerer verden rundt i disse dager. Saint Vitus startet opprinnelig som prosjektet til tre Black Sabbath-glade kompiser, og regnes i dag som pionerer innen doom-metall. De har vært en viktig inspirasjonskilde til en lang rekke band.

På konserten på Parkeatret skal Saint Vitus etter sigende fremføre alle låtene fra fan-favoritten Born Too Late fra 1986, i tillegg til en lang rekke klassiske hits, og låter fra comeback-albumet Lillie: F-65.

London-bandet Orange Goblin har i løpet av de siste 17 årene bygget opp et særdeles godt rykte som live-band på den britiske metal-scenen. De ble opprinnelig assosiert med stonerrock, men har gjennom årene vist inspirasjon fra hardrock, heavy metal, punk og ekstrem undergrunn. De har syv gitarsolo- og brølfylte skiver under beltet, og det nyeste er A Eulogy for the Damned fra 2012.

ANNONCE