Nyhet

Videopremiere: Splashgirl - Never Been Anywhere Before

Se den ferske musikkvideoen til den norske instrumentaltrioen her.

I dag kan vi by på videopremiere fra det norske instrumentalbandet Splashgirl (bildet) og deres låt Never Been Anywhere Before. Den lekre musikkvideoen er laget av Ola Martin Fjeld.

Splashgirl består av de tre musikerne Andreas Stensland Løwe, Jo Berger Myhre og Andreas Lønmo Knudsrød, og Never Been Anywhere Before er hentet fra fjorårets albumutgivelse Field Day Rituals.

Albumet er trioens fjerde i rekken og ble spilt inn i Seattle sammen med produsent og tekniker Randall Dunn, som tidligere har jobbet med kredible navn som Earth, Sunn O))) og Marrissa Nadler.


— Allerede i august 2012 var Ola Martin Fjeld i dialog med oss om å lage en video med vår musikk. Vi kjente til musikkvideoene laget av FilmFaktisk, hvor det gjerne finnes et tydelig spill mellom lys og mørke (pent på overflaten, guffent under), og tenkte det var en god idé å la Ola Martin tolke en av låtene på plata, ettersom nettopp kontrasten mellom lys og mørke er så viktig for Splashgirls musikk. Han valgte seg Never Been Anywhere Before og har siden jobbet jevnt og trutt med å få sine idéer filmatisert. Resultatet er en nydelig fotografert musikkvideo med en underliggende uhygge som kler musikken utmerket, sier Andreas Stensland Løwe i forbindelse med premieren.

Videoen ser du her, eksklusivt hos GAFFA:


 

ANNONCE