Nyhet

Ny video fra Sondre Lerche

Videoen til låten ’Bad Law’ er basert på en selvopplevd hendelse.

Senere i år kommer Sondre Lerche (bildet) med nytt album, som skal hete Please. Første singel er allerede sluppet, og nå er videoen til låten her.

I videoen ser vi Lerche på en fest, som danser, drikker alkohol og blir stadig mer utagerende, mens de andre festdeltagerne overser ham og opptrer langt mer behersket. Hovedpersonen har fortalt at videoen er basert på en selvopplevd hendelse og at han i fjor sommer var i ferd med å rasere en fest på Dansens Hus i Oslo.

Til Rolling Stone, som hadde premiere på videoen i går, sa han følgende:


– En natt i fjor var jeg ute med noen nye venner, og jeg trodde jeg var sentrum av festen, helt til noen sa til meg at jeg like gjerne kunne dra hvis jeg skulle ødelegge den for alle.

Den fengende låten, som definitivt oppfordrer til dansing, markerer visstnok starten på et nytt kapittel i hans musikalske karriere. - Det er en låt som er skrevet for å gjøre folk glade, og for å bli spilt altfor høyt, på repeat, langt ut i natten, hele sommeren mens det danses idiotisk og noen spiller luftgitar, sa Lerche i forbindelse med at låten ble sluppet. 

Se videoen her:


Please blir gitt ut 23. september på Lerches egne plateselskap Mona Records.

ANNONCE