Nyhet

Videopremiere: Novo Amor & Ed Tullett

Norgespremiere på Øya-aktuelle Novo Amor sin nye video.

I fjor snublet den bergensbaserte singer-songwriteren Tellef Raabe tilfeldigvis over et indieband ved navn Novo Amor. Sangen From Gold traff ham til de grader, og etter et raskt Google-søk fant han ut at prosjektet består av en ung jevnanldrende herre fra Wales, der Raabe selv bodde i to år.

Raabe hjalp Ali Lacey, som waliseren egentlig heter, å komme i kontakt med det norske plateselskapet Brilliance, og disse slapp Novo Amors EP Woodgate, NY her til lands imars. Torsdag 7. August møter Raabe og Lacey hverandre endelig for første gang på John Dee, i forbindelse med ØyaNatt.

I dag slipper Novo Amor musikkvideo for en samarbeidslåt han har gjort med en annen musikervenn og -beundrer. Novo Amor og den Brighton-baserte musikanten Ed Tullett (bildet) møttes i slutten av 2013 og begynte å jobbe sammen like etter, grunnet en gjensidig begeistring for hverandres musikk. Tullett tilbrakte desember måned Laceys hjemmestudio i Cardiff for å skrive låter, og i mars begynte de å spille inn. Dette resulterte i Faux – en skjør Bon Iver-aktig perle av en låt, som nå har fått sin egen musikkvideo.


Vår anmelder ga Novo Amors EP intet mindre enn seks av seks stjerner, og skrev blant annet følgende: 

– Novo Amors andre EP Woodgate, NY er av sjelden vare. Så sårbar at du er redd mannen bak enmannsbandet, Ali Lacey, skal bryte sammen av hjertesmerte idet han fløyelsmykt hvisker "for all that it's worth now, you were worth it in the end" men samtidig; tidvis episk, mektig og fremført med stålkontroll.

Les resten av anmeldelsen her.


Videoen til Faux kan du se nå – god fornøyelse:

ANNONCE