Nyhet

Snoop Dogg med hilsen til sine norske fans

På søndag står han igjen på scenen i Oslo Spektrum.

I forrige uke delte Snoop Dogg (bildet) en aldri så liten anekdote om røyking av jazztobakk i det hvite hus. Denne uken gjør han seg i midlertid klar for et nytt besøk til Norge.

Rapperen har nemlig hatt innreiseforbud til Norge de siste to årene etter at han ble stoppet med åtte gram marihuana før konserten sin på Hovefestivalen i 2012. Men så fort innreiseforbudet var over ble han igjen booket hit til landet, og på søndag inntar han inntar Oslo Spektrum.

— Etter over tyve år i bransjen har Snoop fortsatt en unik evne til å ligge i forkant av populærkulturen både med sine gamle og nye hits i tillegg til som businessmann. Få hiphop-artister mestrer liveformatet slik Snoop gjør med sin endeløse rekke med hits. Da han gjestet Spektrum sist var det 90 minutter med allsang og klubbstemning, sa arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic da bookingen ble kjent.


Se Snoop Doggs hilsen til Norge her:

I forrige uke ble det avslørt at rapperen kjører etterfest på Nesodden (av alle steder) etter konserten i Spektrum. Det var avisen Akershus Amststidende som kunne melde om at Snoop Dogg hadde tatt kontakt med Signalen Bar og Restaurant på Nesodden og spurt om de kunne arrangere etterfesten, hvor han selv vil underholde som DJ.


ANNONCE