Nyhet

Nytt album fra The Libertines?

Ti år etter den forrige skiven, kan det se ut til at det britiske bandet endelig er klare for å spille inn nytt materiale.

Fans av The Libertines har grunn til å begynne å glede seg. Bandet spilte en vellykket konsert i Londons Hyde Park denne helgen, og nå varsler de om at et nytt album skal være på vei. Det skriver engelske NME.

Gitarist/sanger Carl Barât sier at nytt materiale "alltid" har vært en del av planen med den mye omtalte gjenforeningen. "Neste år skal det skje," forteller han til det britiske magasinet på spørsmål om en mulig utgivelsesdato.

Hans musikalske bror Pete Doherty skal være helt inneforstått med planene. Han foreslår videre å spille inn i Tyskland slik bandet gjorde i forbindelse med sin forrige selvtitulerte utgivelse fra 2004.


Det er med andre ord hele ti år siden The Libertines sist var aktuelle med et album. Det var det nevnte album, The Libertines, som til tross for mye god kritikk ikke kunne forhindre det turbulente forhold mellom Carl Barât og Pete Doherty i å implodere.

Så får vi bare vente og se om det kommer noe nytt album i 2015 fra de notoriske kranglefantene, som endelig ser ut til å ha funnet tonen igjen.

ANNONCE