Nyhet

Montée erstatter Lemâitre på Verket

Festivalen melder om endringer i programmet.

Lemaitre har blitt nødt til å kansellere sin planlagte opptreden på Helgelands største festival, Verket. Festivalen, som arrangeres for sjette gang på Revelen i Mo i Rana 29. og 30. august, har blant annet Veronica Maggio, Bernhoft, Seigmen og Skambankt på programmet. Nå legges kritikerroste Montée til på plakaten som erstatter for Lemaitre.

Oslo-bandet slapp i mai platen Into The Fray. Albumet fikk seks stjerner av GAFFAs anmelder som blant annet skrev at "Into the Fray er et helt strålende bidrag til et allerede riktig fint norsk plateår. Dersom vi kan få flere bidrag som holder noe tilnærmet samme kvalitet i de resterende månedene, vil 2014 gå ned i historien som en höjdare av dimensjoner".

I en pressemelding sier bookingsjef for Verket, bookingsjef Hans Petter Haaland:
- Det nye albumet til Montée er helt rått, og vi kunne ikke fått inn en bedre erstatter når Lemaitre ikke hadde anledning til å ta turen til Mo.

Også verksmester Christian Lorentsen er fornøyd med at bandet kommer tilbake til festivalen:
- Montée besøkte Verket i 2011 med et fantastisk nytt album i bagasjen. Nå har de gjort det jeg ikke trodde var mulig. Nemlig å gjøre comeback på Revelen med en enda sterkere nyutgivelse.

Verket kan du lese mer om i GAFFAS Festivalguide

ANNONCE