Nyhet

Festet med de tyske verdensmesterne i natt

Rihanna har fulgt det tyske landslaget gjennom VM, og var selvfølgelig med på feiringen i natt.

Rihanna (bildet) har gjort seg bemerket som fotballsupporter via sin Twitter-konto den siste måneden. Gjennom hele verdensmesterskapet i Brasil har hun tvitret støttende ord til det tyske landslaget, og da laget i går slo Argentina 1-0 i finalen ble superstjernen også med på selve feiringen. Hun skriver følgende om festen:

— Jeg tok på troféet, holdt det, kysset det, tok en selfie med det! Jeg mener, hvordan ser din «bucket list» ut, kompis!

Sangerinnen, som egentlig kommer fra Barbados, har også lagt ut bilder der hun poserer med noen av de tyske fotballspillerne. Blant annet Bastian Schweinsteiger, Miroslav Klose og Lukas Podolski.


Gårsdagens finale markerer altså slutten på årets verdensmesterskap i Brasil, og arrangement har også vært preget av musikken. Vi i GAFFA kunne for eksempel by på videopremiere fra Bare Egil Band og deres alternative fotballsang Faen I Hælvete, hentet fra albumet Heia Norge.

I tillegg kastet Lily Allen seg inn i kampen om å levere årets musikalske bidrag til sporten med sin uoffisielle VM-låt.

ANNONCE