Nyhet

Erlend Øye tar med seg Island til Sør-Korea i ny musikkvideo

Erlend Øye følger opp fjorårets 'La Prima Estate' med den nye sommersingelen Garota.

Erlend Øye slapp i fjor sommer den italienskspråklige singelen La Prima Estate, hans første nye solomateriale siden 2003-solodebuten Unrest. Den enkeltstående singelen ble spilt inn med hans tyske venner og bandkollegaer fra The Whitest Boy Alive, og var en gledesspredende liten perle sterkt inspirert av Øyes nye hjem på Sicilia.

Siden har den bebrillede halvdelen av Kings of Convenience avslørt et annet soloprosjekt med helt andre musikalske og språklige vibber: det engelskspråklige albumet Legao, som er blitt til i samarbeid med de islandske reggae-veteranene Hjálmar. Norske Øye-fans fikk sin første lille smakebit på dette materialet live på by:Larm i år, og i dag kommer endelig påfyll.

Singelen Garota er en ny deilig sommersingel fra Øye, ett år etter godbiten La Prima Estate ble soundtracket til late og solfylte dager, og noen måneder før Legao utgis. Musikkvideoen ble sluppet til samme tid som låta i dag, og følger Øye og hans islandske venner på tur i Sør-Korea. Den koreanske skuespilleren Hana gjør også en gjesteopptreden, i rollen som ... Øye. På en måte. Se den stemningsfulle lille filmen fra enda et stopp på globetrotteren Øyes endeløse verdensomvandring:


View on YouTube

ANNONCE