Nyhet

Trønderske comeback-helter klare for Øya

Johndoe skulle i utgangspunktet bare gjøre én eneste gjenforeningskonsert i Trondheim i fjor høst. Men det var tydeligvis ikke nok!

Da Johndoe annonserte sitt live-comeback i fjor var det med et løfte om at konserten på Blæst i Trondheim 14. september, ti år på dagen etter at bandet slapp debutplaten Ja Takk Til Trøbbel, skulle være eneste mulighet til å se bandet.

Showet på Blæst ga tydeligvis mersmak, og etter to utsolgte kvelder på utestedet i Trondheim ble billettene til konserten på Last Train i Oslo revet bort på bare seks minutter. Dette var Johndoes første besøk i hovedstaden på hele åtte år, og til sommeren kommer de tilbake:

I går kveld kom nemlig nyheten om at trønderbandet, som tidligere har bekreftet en festivalopptreden under Pstereo, er klare for sommerens Øyafestival.


Låtene Lengsel (Som Aldri Forsvinn) og Fly Og Tog Og Bila (som vi hadde premiere på i forrige måned) har begge vært listet på P3 den siste tiden, og i mars kommer Slugger - Johndoes første fullengder siden Dødvinkel fra 2006.

Øyafestivalen arrangeres i år for første gang i Tøyenparken 5. til 9. august, og har allerede begynt å få på plass en imponerende artistliste toppet av Queens Of The Stone Age, Neutral Milk Hotel og Röyksopp & Robyn.

ANNONCE