Nyhet

Tre nye artister til Pstereo

Pop- og elektronikayndlinger er klare for trønderfesten.

I dag har Pstereo lagt til tre nye navn til line upen sin. (bildet), Dråpe og Gold Panda inntar Trondheim by 15. og 16. august. 

aka Karen Marie Ørsted er på alles lepper for tiden. Dansken er punk gone elektropop. I fjor ga vi henne strålende kritikk for sine opptredener på Øya og Rockefeller. Verden venter i spenning på debutplaten hennes, No Mythologies To Follow, som kommer ut i mars. Det gir Pstereobesøkende god tid til å lære seg alle låtene på skiven utenat.

Dråpe slapp sin første skive våren 2013. "Canicular Days er et sterkt debutalbum, som passer den lyse årstiden vi går inn i", sa vår anmelder. Hele anmeldelsen kan du lese her.


Oslobandet opplevde stor suksess i fjor, da de blant annet opptrådte på Roskilde, Norwegian Wood og Øya, og gjorde en ti dagers turné i Canada. I år tar bandet turen innom SXSW i Austin i mars, før drømmepopen deres fyller sommerfesten i Trondheim.

Den engelske musikeren og produsenten, Derwin Schlecker, bedre kjent som Gold Panda, har et solid feste i klubbverden. Han har to kritikerroste studioalbum, DJ Kicks og en haug av remikser for andre artister, deriblant Bloc Party og Simian Disco, i baklomma. I tillegg har han turnert verden over. Mange kjenner sikkert også igjen låten hans, You, som Charli XCX sampler i den kløktig titulerte You – Ha Ha Ha.

, Dråpe og Gold Panda deler plass på plakaten til Pstereo med store navn som Franz Ferdinand, Tungtvann, Skambankt og Highasakite


ANNONCE