Nyhet

Topp 5 musikk-arrestasjoner

Bieber blir lenket for å ha tullekjørt i douchete bil. Det er ingenting mot disse...

George Michael

George Michael var en periode nærmest fast inventar på politistasjonen. Smørsangeren har blitt arrestert utallige ganger for besittelse av narkotika og "utuktig" oppførsel i offentligheten. Michael har heller ikke hatt særlig mye hell bak rattet... 

Boy George

Boy George har ikke bare blitt tatt for besittelse av narkotika en rekke ganger, i 2009 ble han dømt til 15 måneder i fengsel for å ha bundet den norske mannlige modellen, Audun Carlsen, med håndjern. Den tidligere Culture Club-frontmannen skal også ha pisket Carlsen med kjetting. Crazy.

Marilyn Manson

I 2001 ble Marilyn Manson arrestert etter en konsert i Michigan i USA. Ikledd en strømpebukse, omfavnet provokatøren hodet til en sikkerhetsvakt foran scenen med benene sine og gnidde skrittet sitt mot hodet hans. Her er et intervju med Manson, der han forteller om fengseloppholdet. 

Axl Rose

Bad boy Axl Rose har vært mye i trøbbel med loven. Rose ble blant annet arrestert en rekke ganger på 90-tallet for vold. Sjekk et megaretro MTV-klipp av Rose i håndjern under. Med årene har Guns'N'Roses-lederen gått til mer utradisjonelle voldsveier, fra å prøve å starte en slåsskamp med Tommy Hilfiger til i 2006 å bli arrestert i Stockholm, for å ha bitt en sikkerhetsvakt i beinet mens han var på svenskefylla. Det skjer med de beste av oss. 

 

Pussy Riot

Hvem kan glemme den infamøse rettsaken der de russiske myndighetene fikk satt tre av Pussy Riot-jentene bak lås og slå for angivelig å ha "forstyrret offentlig ro og orden" med sitt "punk prayer"-stunt i Valilijkatedralen i Moskva? For litt siden ble det forøvrig klart at Pussy Riot besøker Festspillene i Bergen.

ANNONCE