Nyhet

The Grammys: Vinnerne

Sjekk hvem som vant den gjeve amerikanske musikkprisen i natt. Og de beste opptredene!

I natt gikk The Grammys 2014 av stabelen i Los Angeles. Daft Punk gjorde sin første liveopptreden etter fjorårets utgivelse av Random Access Memories, sammen med Pharrell, Nile Rodgers og Stevie Wonder. Det fikk både Paul McCartney, Ringo Starr og Yoko Ono til å bryte ut i dans foran scenen.

Madonna sang med Macklemore & Ryan Lewis, Kendrick Lamar med Imagine Dragons, Ekteparet Beyoncé og Jay Z sang duett, mens Metallica spilte One akompagnert av den kjente kinesiske pianisten Lang Lang. Og apropos The Beatles; de to gjenlevende medlemmene spilte også sammen på scenen igjen i løpet av kvelden.

Den gjeveste prisen for årets album gikk til Daft Punk, som også vant en pris for lande/verdensplagen Get Lucky. Lorde, på sin side, stakk blant annet av med prisen for årets låt med Royals.


Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Michael Bublé, Imagine Dragons, Black Sabbath og Led Zeppelin var også blant artistene og bandene som stakk av med priser under utdelingen.

Det ble også tid til å minnes Lou Reed, den innflytelsesrike grunnleggeren av The Velvet Underground, som gikk bort i høst i en alder av 71 år.

Showet ble avsluttet med Fleetwood Macs gitarist Lindsey Buckingham sammen på scenen med Nine Inch Nails, Queens Of The Stone Age og Foo Fighters' Dave Grohl på trommer.


For full oversikt over kveldens vinnere og nominerte, sjekk The Grammys' nettsider.

Den amerikanske bloggen Stereogum har samlet sammen de beste GIFene og videoopptakene fra showet. Se kavalkaden over kveldens største øyeblikk her.

ANNONCE