Nyhet

Mulig gjenforening for The Kinks

Kan Davies-brødrene bli enige om noe som helst? De skal i alle fall være nærmere nå enn de har vært på lang tid.

Det har lenge versert rykter om at legendariske The Kinks, som for øvrig gjorde sin hittil siste konsert på Norwegian Wood i Oslo sommeren 1996, skal være nær en gjenforening.

Nå har de tre gjenlevende medlemmene i bandet Ray Davies, Dave Davies og Mick Avory snakket med det britiske magasinet Uncut om å komme sammen igjen, og ifølge Ray Davies er det nå mer sannsynlig at man kan få høre godlåter som You Really Got Me og All Day And All Of The Night fra en scene enn det noen gang har vært tidligere.

Jeg sa til Ray at jeg tenker at det ville vært en stor skam hvis ikke vi prøver å gjøre noe, og jeg tror ikke kjærligheten mellom oss har avtatt, uttalte gitarist Dave Davies overfor magasinet.


The Kinks ble dannet i 1964, og kan dermed gå i fotsporene til band som The Rolling Stones og The Beach Boys som det siste året har feiret sine 50 første år som band med store turnéer.

Så spørs det bare om de notoriske kranglefantene greier å jobbe sammen lenge nok til å gjøre noen konserter i det hele tatt.

ANNONCE