Nyhet

Lady Gaga legger turen innom Norge

Superstjernen returnerer til Telenor Arena i september, til det som blir hennes første konsert her til lands på nesten to år.

Lady Gaga legger ut på artRave: The ARTPOP Ball Tour i forbindelse med fjorårets albumslipp. Til høsten, nærmere bestemt 29. september, står hun igjen på scenen i Telenor Arena, hvor hun sist spilte i desember 2012. Denne gangen er stikkordene "Music", "Fashion", "Dance" og "Party", med andre ord en skikkelig helaften!

Artpop, som ble sluppet løs på fansen i november og gikk rett inn på førsteplass på de amerikanske Billboard-listene, fikk noe blandet kritikk. Også her på huset ble det bare lunkne tre stjerner:

"Det er mindre umiddelbart og catchy enn forgjengerne, og hun eksperimenterer litt mer enn vanlig. Men er det kunst? Albumet har en lyrisk kvalitet som er alt annet enn kunstnerisk og sublim og en overfladisk og selvsentrert tematikk. Do you wanna see me naked, lover? / Do you wanna peek underneath the cover? / Do you wanna see the girl who lives behind the aura? Bak auraen dreier det seg stort sett om sex og berømmelse."

Les hele anmeldelsen her.

Billettene til konserten legges ut mandag 17. februar kl 09.00, og kan som vanlig anskaffes via GAFFA LIVE.

ANNONCE